Аквамарин България ЕООД - изграждане, поддръжка и ремонт на басейни, джакузита, сауни и парни бани - гр. Варна и региона
Аквамарин България ЕООД - изграждане, поддръжка и ремонт на басейни, джакузита, сауни и парни бани - гр. Варна и региона

акрилни джакузита

Акрилните джакузита се предлагат в предварително готови модели по каталог, монтират се бързо, почистват се лесно и са финансово по-достъпни от бетонните джакузита. За сметка на това имат по-кратък експлоатационен срок, ограничени сте в избора на форми и размери, и няма как да се вградят като част от басейн. Ако сте готови да инвестирате в по-трайното и скъпо решение, изграждаме бетонни джакузита.

предлагани услуги

Предлагаме консултиране, продажба (по каталог), монтаж, поддръжка и ремонт на акрилни джакузита.
Изграждаме и оборудваме прилежащото филтърно помещение (с всички ВиК, филтърни и ел. инсталации), както и водонагряващото оборудване, с пълна поддръжка и ремонтни дейности и за двете.

Можете да научите повече за филтърното помещение и водонагряващото оборудване от съответните страници:

качество

За качеството на монтаж на акрилно джакузи най-важният момент е да се хоризонтира правилно бетонната основа, върху която то ще бъде монтирано.

След монтажа, акрилното джакузи трябва да се източва преди зимата и да се покрива. Ако се спазва това единствено изискване, джакузито би трябвало да ви служи безпроблемно.

Даваме гаранция за извършените монтажни или ремонти дейности.

цени

Цените на акрилните джакузита, които предлагаме са по каталог, а цената на монтажа зависи от особеностите на вашия терен. Отделно се начислява цената за изграждане на филтърно помещение и водонагряващо оборудване. За груб ориентир може да разгледате страницата за Цени на бетонни басейни.

контакт

Свържете се с нас от страницата Контакт.