Аквамарин България ЕООД - изграждане, поддръжка и ремонт на басейни, джакузита, сауни и парни бани - гр. Варна и региона
Аквамарин България ЕООД - изграждане, поддръжка и ремонт на басейни, джакузита, сауни и парни бани - гр. Варна и региона

бетонни джакузита

Бетонните джакузита се отличават с дълготрайност (ако са изградени правилно), неограниченост във форми и размери, приятен допир до естествения материал на керамичните плочки. Тези предимства идват на фона на висока цена и дълго време за изграждане. Тяхна алтернатива откъм цена и време са акрилните джакузита.

предлагани услуги

Бетоновото джакузи може да се изгради самостоятелно или като част в басейна. Изграждането му следва същите стъпки, като на бетонния басейн.

Предлагаме консултиране, надзор и координиране на изкопните работи и грубия строеж, полагане на тръби и ел. кабели на етап груб строеж, монтаж на скимери или външен преливник, монтаж на хидромасажни дюзи, монтаж на вградено осветление, полагане на керамични плочки.
Изграждаме и оборудваме прилежащото филтърно помещение (с всички ВиК, филтърни и ел. инсталации), както и водонагряващото оборудване, с пълна поддръжка и ремонтни дейности и за двете.
Научете повече от съответните страници:

качество

За качеството на бетонното джакузи (и прилежащите филтърно помещение и водонагряващо оборудване) важат същите фактори, които важат и за бетонните басейни. За подробна информация, моля, посетете съответните страници:

Даваме гаранция за извършените строителни или ремонти дейности.

цени

За цени за бетонно джакузи (и прилежащите филтърно помещение и водонагряващо оборудване) правим оферта след оглед на място. За ориентир, моля, посетете съответните страници:

контакт

Свържете се с нас от страницата Контакт.